Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Yobogu exkluzív minőségű, folyékony étrend kiegészítők
 

Your body guard

 

Yobogu Minőség, hatékonyság, védelem a mindennapokban

Amikor a YOBOGU ötlete megszületett, az a bizonyosság vezérelt minket, hogy kiemelkedőt és nagyszerűt kell alkotnunk. Hogy érezned kell a hatását, ez látható és mérhető is lehessen, így szerethető és hasznos “testőrök” lehessünk. 

A legmagasabbra tesszük a lécet, a minőségi elvárások terén. Nem vállaltunk be kompromisszumokat sem a gyártás, sem pedig az alapanyagok terén. A minőségellenőrzésünk is folyamatos. 

Rád gondoltunk, aki aktív életet élsz és igényes vagy: tudod, hogy szinte bármi megvehető, kicserélhető, csak a tested nem - arra kell a legjobban vigyázni, megőrizni az egészségét, a szépséget, a rugalmasságot, fejleszteni az erőnlétet. 

Megadjuk neked mindazt amire szükséged van ahhoz, hogy sokáig és kirobbanóan jó formában élhess.  Ebben segít a YOBOGU - YOur BOdy GUard, vagyis a te belső testőröd!


Folyékony vitamin prémium komplexek

Minden készítményünk kifejlesztésekor az a cél vezetett, hogy a hétköznapok során egyszerűen adhassuk meg azt a támogatást a szervezetnek, ami az adott élethelyzetre, korra, állapotra a leginkább ideális.

A folyadékban oldott formula 90%-kal  gyorsabban és ezáltal jobban hasznosul a szilárdnál, sőt adagolni is egyszerűbb.

 

Prémium halkollagén

Különlegesség a Yobogu termékeiben, hogy a folyékony vitaminokat sokszor kombináltuk a legtisztább folyékony halkollagénnel, ezáltal a belső rugalmasságot, a szervezetet tápláló, összekötő fehérjét is adjuk, nem pusztán az ásványi és vitamin komponenseket. Ezzel a fiatalságot és a jobb közérzetet érjük el, ami nagyon is jól látható és érezhető.

 

Prémium természetes kozmetikumok, fitness kozmetikumok

Kozmetikumaink nem tartalmaznak parabént és szilikont.

 

 

Zéró érintés

Csak természetes alapanyagokat használunk, és előállításuk során nem végeztünk állatkísérleteket. Ezen felül GMO mentes, gluténmentes, szójamentes, laktózmentes, tojásmentes, cukor és cukralózmentes. 

 

Különleges vagy

Tudjuk azt, hogy vásárlóink sokkal jobbat szeretnének az átlagosnál és azért fordulnak hozzánk, mert innovatív megoldásokat várnak, nem puszta ígéreteket. A maximumot adjuk, a személyre szabott egészséget!

@yobogu_official  @Yobogu1   @yobogu  @yourbodyguard  Yobogu - YourBodyGuard

YOBOGU  - YourBodyGuard

PRO STORE HUNGARY KFT.

Elérhetőség:

+36-70-392-3773 (hétköznapokon 10-17 óra között)
info@yobogu.com (a hét minden napján)

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36-70-392-3773

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

bankkártyás fizetés esetén!  

Kattints ide a további részletekért!

 

 

Keresés