Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Telefon: +36706000234 Email: info@yobogu.com

Nyelv

hu

Pénznem

Happy Children - folyékony vitamin - 500 ml

Ár:
14.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-08-10

Folyékony junior multivitamin a kiegyensúlyozott fejlődésben levő szervezet számára.  Támogatja az emésztést, idegeket, immunrendszert, látást és a csontok növekedését.​

Cikkszám: 0735850227085
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Yobogu

 

 

Leírás

Yobogu Happy Children

5-12 év közötti gyerekek szükségletei szerint készült folyékony multivitamin
 

Ha szeretnéd, hogy kevesebbet hiányozzon az iskolából, az oviból, energikusabb legyen és jobban tudjon teljesíteni, akkor a Yobogu Happy Children folyékony vitamint érdemes megpróbálnod.

Prémium minőségű folyékony vitamin komplex, ami speciális összetételével hatékonyan segíti az izmok, a látás, az immunrendszer, a csontok és az agyi funkciók kiegyensúlyozott fejlődését. Most add meg neki azt, amire szüksége van, hogy egészséges és erős legyen, ha megnő.

A Yobogu Happy Children folyékony vitamin finom, narancsízű vitamin komplex, mely minden tápanyagot tartalmaz, amire egy fiatal, aktív, növésben lévő gyermeknek szüksége van. Beletettünk mindent, ami elősegíti a fejlődésüket és növekedésüket. Mindezt oldott, könnyen felszívódó, könnyen bevehető formában.

A vitaminok mellett tehát tápanyagban gazdag, jótékony szuperzöldeket is tartalmaz (citrus bioflavonoidok, spirulina alga, brokkoli), így támogatja izmaik fejlődését és immunrendszerüket. Ennyi zöldséget másképp nem is tudna megenni.

A folyékony multivitamin elősegíti az agyi fejlődést, az A-vitamin és a lutein jótékony hatással van a látásra, a D-vitamin pedig a csontokra. A, C, és E-vitaminok, illetve a cink az immunrendszer erősítésében játszanak szerepet.

A gyerek szellemi és fizikai jólléte szempontjából a megfelelő táplálkozás mellett is fontosak az étrend-kiegészítők.

A Yobogu folyékony gyerekvitamin narancsosan jó ízű, szívesen beveszik a gyerekek és életkor szerint is jól  lehet adagolni. 

Nem kell többféle gyerekvitamint vásárolni, ha több gyerek van a családban. Mindegyiknek egyből a legjobbat tudod adni, hiszen a folyadék rendkívül egyszerűen adagolható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Megjegyzés

Gyermekektől elzárva tartsuk! A napi javasolt adagot ne lépje túl! Az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Bármilyen komolyabb orvosi diagnózis, terhesség, szoptatás esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Hagyja abba a készítmény használatát, amennyiben bármilyen kedvezőtlen hatás lépne fel.

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Yobogu Global Ltd. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével.A Yobogu termékeiben megtalálható összetevők az ISO-GMP normáinak megfelelően készülnek, ami az EU-ban elfogadott, illetve a legkiválóbb gyártóktól származnak, melyek COA teszttel érkeznek hozzájuk. A Yobogu termékek gyártási technológiáját elismerte az (EG) 852/2004 „Good Hygenie Praxis” 4. cikkelye is. A gyártás során alkalmazzák a HACCP analízis és kritikus ellenőrzési pont felügyeleti programot, továbbá igen nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelemre.  E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Yobogu termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.Használat előtt felrázandó. A napi javasolt adagot ne lépje túl! Az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Bármilyen komolyabb orvosi diagnózis, terhesség, szoptatás esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Hagyja abba a készítmény használatát, amennyiben bármilyen kedvezőtlen hatás lépne fel.

Ehhez ajánljuk

Folyékony kollagén, multivitamin és ásványi anyag komplex férfiaknak. Könnyen felszívódó gazdag összetevői sikeresen védenek az öregedés ellen, javítják az erőnlétet, a szívet és az immunrendszert. A jó teljesítményért minden téren.

16.990 Ft

 

 

Keresés