Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

hu

Pénznem

Tudtad, hogy a nők a kiszolgáltatottabbak a stressz káros hatásainak?

Tudtad, hogy a nők a kiszolgáltatottabbak a stressz káros hatásainak? Egyéni adottságoktól függ, hogy ki hogyan viseli a stresszt. Egy modern tudományos kutatás azonban azt állítja, hogy a nők agya jóval érzékenyebben reagál a sresszhormonokra. A philadelphiai Children’s Hospital kutatói szerint a stressz kezelése nem csak egyénenként, hanem nemenként is változik. Patkányokon elvégzett kísérletek bizonyítják, hogy a stressz szempontjából a nők a kiszolgáltatottabbak.

A stressz betegítő hatásai

PRO WOMAN - FOLYÉKONY VITAMIN

Azok a nők, akik olyan munkát végeznek, amely nagyobb stresszel jár, nagyobb valószinűséggel kapnak szívrohamot vagy szélütést vagy érelzáródást, mint azok akik kevésbé stresszes munkakörben tevékenykednek amerikai kutatók szerint. A stresszkezelés tehát nem csak egy a modern kor által felkapott újabb trend hullám, hanem súlyos egészségmegóvó hatása lehet.

Egy tíz évig tartó követéses vizsgálatot, végeztek el Bostonban, amely során 17 415 nőt figyeltek meg, 1999-től kezdődően. A felmérésben részt vevő nőket négy különböző csoportba sorolták be a kutatók, a négy csoportot aszerint határozták meg, hogy a munkahelyükön mekkora stressz hatásról számoltak be. Tíz év után újra interjút készítettek a megfigyelt nőkkel, amelyeket értékelve arra jutottak, hogy azok akiknek kisebb befolyásuk volt a tevékenységük irányítására, kétszer nagyobb valószínűséggel szenvedtek el szívrohamot.

 

A stresszel való megküzdés

 

COLLAGEN LUXE 10000 MG - FOLYÉKONY VITAMIN

 

A nők eltérő viselkedést mutattak a stresszel való megküzdési stratégáikban is, mint a férfiak. A nők általában keresnek egy partnert, hogy kibeszéljék az érzelmeiket, azért, hogy közösen értelmezzék, hogy mi történt illetve azt is, hogy mit lehetne csinálni. A nők elmesélik egymásnak a nyomasztó történeteiket. A férfiak inkább más tevékenységbe menekülnek a stressz elől, mondjuk labdasportba. Ezért amíg a nők számára a lényeg, hogy megértő fülekre találjanak, a férfiak az energiáikat levezethetik egy játékos küzdelem során.

 

Pro Woman Vitamin - folyékony multivitamin komplex nőknek

PRO WOMAN - FOLYÉKONY VITAMIN

A speciálisan kifejlesztett és gyártott vitamin formula immunerősítő, energetizáló multivitamin, mely kifejezetten nőknek lett összeállítva. A termékben minden olyan tápanyag megtalálható, amire egy nőnek szüksége van a mindennapokban. A termék béta karotin tartalma erősíti az immunrendszert, az almasav és a citromsav antioxidáns serkentő, a tiszta vanília pedig antioxidáns. Az A vitamin és a lutein támogatja a jó látást, a D vitamin az ép csontokat, a C, E vitamin és a cink pedig az erős immunrendszert. 22 féle aminosav található a termékben.

 

Collagen Luxe 10000 mg - folyékony halkollagén komplex

COLLAGEN LUXE 10000 MG - FOLYÉKONY VITAMIN

A Yobogu Collagen Luxe a legjobb minőségű halkollagén, ami lassítja az öregedési folyamatokat, újra puhává és feszessé varázsolja a bőrt, láthatóan csökkenti a ráncokat. Az aktív kollagén fehérjék hosszútávon történő fogyasztása csökkenti a “narancsbőrt.” A speciális technológiájának köszönhetően a Yobogu kollekció prémium Collagen Luxe ital minden adagja 10000 mg hidrolizált halkollagént tartalmaz. A benne lévő vitaminok (C, B5, B6, B7, B12) és hialuronsav teljessé teszik a kollagén kezelést, és még a napi vitaminbevitelt is biztosítják.

 

Skin Detox - bőrregeneráló folyékony multivitamin komplex

SKIN DETOX - FOLYÉKONY VITAMIN

Prémium komplex ami megszünteti a pattanásos, zsíros bőrt, megakadályozza újbóli kialakulását. A bőrt akkor nevezzük aknéra hajlamosnak, ha mitesszerek és pattanások látszanak a bőr felületén. Az aknéra hajlamos, zsíros bőr speciális vitamin bevitelt igényel. A Yobogu Skin Detox Vitamin a legjobb minőségű folyékony multivitamin komplex, kimondottan a problémás bőr regenerálására. Yobogu Skin Detox kezeléssel a pattanások, aknék számának drasztikus csökkenése várható. Seborrhea esetén is alkalmazható.

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36 96 200 254

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

20.000 Ft  VÁSÁRLÁS FELETT!

Kattints ide a további részletekért!

 

Keresés