Stricorrect 2in1 alakformáló testvaj – emeld testápolásodat az alakformálás szintjére!

Stricorrect 2in1 alakformáló testvaj – emeld testápolásodat az alakformálás szintjére!

Bőrünkön egész életünk kirajzolódik – olyan, akár egy térkép, melyen minden fontos esemény nyomot hagy. Ints búcsút az mesterségesen csípős alakformáló krémeknek és a striáknak – válaszd az igazi, vegán alakformálást!

Bőrünkön egész életünk kirajzolódik – olyan, akár egy térkép, melyen minden fontos esemény nyomot hagy. Ilyen maradandó jelek a striák is, melyek nálunk, nőknél sokkal nagyobb valószínűséggel alakulnak ki a has, a csípő és a mellek tájékán. Mivel a stirák jól láthatók, komoly pszichológiai nyomást jelenthetnek mindenki számára – azonban a megoldás karnyújtásnyira van. A Yobogu Stricorrect vegán alakformáló testvajában az anticellulit és zsírbontó, alakformáló hatást a *klinikai tesztekkel igazolt hatóanyagkomplex segíti elő. Ints búcsút az mesterségesen csípős alakformáló krémeknek és a striáknak – válaszd az igazi, vegán alakformálást!

Mik a striák kialakulásának okai?

Ahhoz, hogy pontosan megérthessük mitől egyedi a Yobogu Stricorrect vegán alakformáló testvaja, az elején – a striák kialakulásának okainál kell kezdenünk. A nem kívánatos csíkokat a hirtelen testsúlygyarapodás vagy terhesség is okozhatja, és semmiképpen nem kell egyedül éreznünk magunkat: becslések szerint a tizenéves lányok 70%-nál, a terhesség alatt pedig a nők 50-90%-nál is kialakulnak.

Milyen fajtájú striák léteznek?

A piros striák (striae rubrae) piros vagy lilás megjelenésűek, a fehér striák (striae albae) pedig világosak, sokkal ráncosabbak és hipopigmentáltak. Mindkettőben közös, hogy a kollagénrostok szálai vékonyabbak és ritkábbak, valamint a túlzott mechanikus nyúlás miatt a bőrsejtek nem képesek a sérült komponenseket helyrehozni.

Természetes hatóanyagokkal a striák ellen

A Yobogu Stricorrect vegán alakformáló testápolójának *klinikai tesztekkel igazolt zsírbontó és anticellulit hatású komplex hatóanyaga két, a hagyományos kínai orvoslásban használatos gyógynövényen alapul. A tiszta forrásból származó hatóanyagok mérésekkel igazoltan gátolják a kollagént lebontó enzimek termelődését, növelik a bőrsejtek sűrűségét az epidermiszben, ezáltal láthatóan simíthatják a bőrfelszínt, csökkenthetik annak érdességét. Az innovatív, 100%-ban vegán komplex hatóanyag kísérletekkel igazolva 56 nap után napi 2x használattal 10%-kal csökkentette a striák kerületét!

 

 

Miért érdemes a Yobogu Stricorrect alakformáló testápolóját használni?

A többi alakformáló testvajjal szemben egyedi, innovatív formulánk nem tartalmaz kapszaicint, mely a zsírégető és anticellulit testápolók fő összetevője szokott lenni. A kapszaicin csípős, égető érzést kelt – ez azonban nem a zsírbontás, csupán a bőrirritáció jele. Stricorrect testápoló vajunkkal egészen új szintre emelheted az alakformálást, ugyanis valódi, *klinikai tesztekkel igazolt zsírbontó és anticellulit hatóanyagkomplexet tartalmaz, mely nem csak a striák megelőzésére, hanem azok kezelésére, a bőrfelszín simítására és a mikrokeringés serkentésére is hatással van.

 

 

Kik használhatják a Yobogu Stricorrect alakformáló testvajat?

Férfiak és nők egyaránt, akik a striák halványítására, eltüntetésére és megelőzésére keresnek természetes forrásból származó, *klinikailag igazolt hatással bíró megoldást. Tizenéves lányok számára a striák kialakulásának megelőzésére is ajánlott. Használd mindennapos testápolásod során, vagy tedd vele még hatékonyabbá a cellulitvesztést edzések, testkezelések során.


Tipp
Támogasd a narancsbőr és a striák eltüntetését Cellulite Over testsúly-menedzsmentet és diétát támogató 100%-ban növényi alapú étrend-kiegészítő kapszulánkkal is!
 

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36-70-392-3773

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

bankkártyás fizetés esetén!  

Kattints ide a további részletekért!

 

 

Keresés