Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Telefon: +36706000234 Email: info@yobogu.com

Nyelv

hu

Pénznem

Senior vitaminokkal az öregedés ellen

Senior vitaminokkal az öregedés ellen

Az öregedés egy elkerülhetetlen folyamat, amely egy idő után szembetűnő testi és lelki változásokkal jár. A vitaminok és ásványi anyagok bevitele idősebb korban már kiemelten fontos, ezért fejlesztették ki a különféle senior vitaminokat. Ezek a készítmények a korosztály speciális igényeit figyelembe véve készültek, hogy megadják a szervezetüknek azt a gondoskodást, amelyre szükség van ahhoz, hogy minél tovább megőrizzék egészségüket. 

Miért szükséges a vitaminpótlás idősebb korban?

A napi vitamin- és ásványianyag-szükséglet kizárólag táplálékokból való fedezése bárki számára komoly kihívást jelent. Időnként megjelenik egy-egy divatos “szuperélelmiszer” a piacon, melynek számtalan jótékony hatást tulajdonítanak, és mindenkit biztatnak a fogyasztására. A fiatalabb generáció általában fogékony ezekre az újításokra, és szívesen kísérleteznek új ízekkel és alapanyagokkal. 

Ezzel szemben az idősebbek közül nem mindenki nyitott a “reformkonyhára”, hanem inkább ragaszkodnak az évtizedek alatt megszokott ízvilághoz, elkészítési módszerekhez. Nem hajlandóak beilleszteni az étrendjükbe az új táplálkozási szokásokat, ha pedig esetleg ki is próbálnak egyet s mást, utána többnyire visszatérnek a jól bevált ételekhez. 

A kor előrehaladtával viszont az emésztés is változik, ezáltal abból a kevés hasznos tápanyagból, amelyet bevisznek a szervezetükbe, még kevesebb az, ami fel is tud szívódni. Ezért lesz szükség a senior vitaminokra, amelyekben megtalálhatóak mindazok a fontos anyagok, amelyek nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez.

Senior vitaminok a nők és a férfiak igényeire szabva

Ma már nem csak a fiatalok szeretnének életerősek, fittek és kiegyensúlyozottak lenni! A Senior Woman 50+ folyékony vitamin az 50 év feletti hölgyeknek segít abban, hogy akár éveket is letagadhassanak a korukból. A készítményben komplexen megtalálható minden, amely fontos ahhoz, hogy sokáig jól érezd magad a bőrödben.

A kollagén szintje a szervezetben 50 felett látványosan csökkenni kezd, ennek az eredménye a megereszkedett, ráncos bőr, illetve a különböző ízületi és mozgásszervi panaszok és fájdalmak. A folyékony, tiszta halkollagén viszont képes szembeszállni az öregedés eme jeleivel, és segít megőrizni fiatalságodat. 

Emellett még több mint 50-féle vitamin és hasznos tápanyag gondoskodik arról, hogy az immunrendszered ellenálló, az emésztésed egészséges, az idegrendszered pedig kiegyensúlyozott legyen. 

A sármos férfiakról sem feledkeztünk meg, nekik készült a Senior Man 50+ folyékony vitamin, amely szintén tartalmaz halkollagént, bioflavonoidokat és egyéb hasznos anyagokat, amelyek segítenek abban, hogy 50 éves kor felett is fel tudd venni a versenyt a fiatalokkal. 

A készítmény rendszeres fogyasztásával növelheted a fizikai erőnlétedet, a szellemi frissességedet, a bőröd pedig sokkal simább és feszesebb lesz. Még hogy egy 50+-os férfi nem lehet csúcsformában! Ugyan, kérem, te leszel rá az élő bizonyíték! 


Válaszd a természetességet!

Sokan azért idegenkednek a senior vitaminoktól, mert nem szeretnének mindenféle mesterséges anyagot bevinni a szervezetükbe, és félnek attól, hogy némelyik összetevő esetleg ártalmas is lehet. A Yobogu termékeinél azonban nem kell ettől tartanod! 

A mi filozófiánk az, hogy kizárólag olyan készítményeket forgalmazzunk, amelyek a legmagasabb minőségű, természetes eredetű alapanyagokból készültek, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy boldog, egészséges és teljes életet élj.

 

 

Keresés