Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

hu

Pénznem

Senior vitaminokkal az öregedés ellen

Senior vitaminokkal az öregedés ellen

Az öregedés egy elkerülhetetlen folyamat, amely egy idő után szembetűnő testi és lelki változásokkal jár. A vitaminok és ásványi anyagok bevitele idősebb korban már kiemelten fontos, ezért fejlesztették ki a különféle senior vitaminokat. Ezek a készítmények a korosztály speciális igényeit figyelembe véve készültek, hogy megadják a szervezetüknek azt a gondoskodást, amelyre szükség van ahhoz, hogy minél tovább megőrizzék egészségüket. 

Miért szükséges a vitaminpótlás idősebb korban?

A napi vitamin- és ásványianyag-szükséglet kizárólag táplálékokból való fedezése bárki számára komoly kihívást jelent. Időnként megjelenik egy-egy divatos “szuperélelmiszer” a piacon, melynek számtalan jótékony hatást tulajdonítanak, és mindenkit biztatnak a fogyasztására. A fiatalabb generáció általában fogékony ezekre az újításokra, és szívesen kísérleteznek új ízekkel és alapanyagokkal. 

Ezzel szemben az idősebbek közül nem mindenki nyitott a “reformkonyhára”, hanem inkább ragaszkodnak az évtizedek alatt megszokott ízvilághoz, elkészítési módszerekhez. Nem hajlandóak beilleszteni az étrendjükbe az új táplálkozási szokásokat, ha pedig esetleg ki is próbálnak egyet s mást, utána többnyire visszatérnek a jól bevált ételekhez. 

A kor előrehaladtával viszont az emésztés is változik, ezáltal abból a kevés hasznos tápanyagból, amelyet bevisznek a szervezetükbe, még kevesebb az, ami fel is tud szívódni. Ezért lesz szükség a senior vitaminokra, amelyekben megtalálhatóak mindazok a fontos anyagok, amelyek nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez.

Senior vitaminok a nők és a férfiak igényeire szabva

Ma már nem csak a fiatalok szeretnének életerősek, fittek és kiegyensúlyozottak lenni! A Senior Woman 50+ folyékony vitamin az 50 év feletti hölgyeknek segít abban, hogy akár éveket is letagadhassanak a korukból. A készítményben komplexen megtalálható minden, amely fontos ahhoz, hogy sokáig jól érezd magad a bőrödben.

A kollagén szintje a szervezetben 50 felett látványosan csökkenni kezd, ennek az eredménye a megereszkedett, ráncos bőr, illetve a különböző ízületi és mozgásszervi panaszok és fájdalmak. A folyékony, tiszta halkollagén viszont képes szembeszállni az öregedés eme jeleivel, és segít megőrizni fiatalságodat. 

Emellett még több mint 50-féle vitamin és hasznos tápanyag gondoskodik arról, hogy az immunrendszered ellenálló, az emésztésed egészséges, az idegrendszered pedig kiegyensúlyozott legyen. 

A sármos férfiakról sem feledkeztünk meg, nekik készült a Senior Man 50+ folyékony vitamin, amely szintén tartalmaz halkollagént, bioflavonoidokat és egyéb hasznos anyagokat, amelyek segítenek abban, hogy 50 éves kor felett is fel tudd venni a versenyt a fiatalokkal. 

A készítmény rendszeres fogyasztásával növelheted a fizikai erőnlétedet, a szellemi frissességedet, a bőröd pedig sokkal simább és feszesebb lesz. Még hogy egy 50+-os férfi nem lehet csúcsformában! Ugyan, kérem, te leszel rá az élő bizonyíték! 


Válaszd a természetességet!

Sokan azért idegenkednek a senior vitaminoktól, mert nem szeretnének mindenféle mesterséges anyagot bevinni a szervezetükbe, és félnek attól, hogy némelyik összetevő esetleg ártalmas is lehet. A Yobogu termékeinél azonban nem kell ettől tartanod! 

A mi filozófiánk az, hogy kizárólag olyan készítményeket forgalmazzunk, amelyek a legmagasabb minőségű, természetes eredetű alapanyagokból készültek, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy boldog, egészséges és teljes életet élj.

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36 96 200 254

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

20.000 Ft  VÁSÁRLÁS FELETT!

Kattints ide a további részletekért!

 

Keresés