Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Senior Vitamin

Komplex megoldás az ízületek védelmében. Megelőzhető és kezelhető vele a sérülés, fajdalom és a gyulladás.

Yobogu Senior Woman 50+ Multivitamin és ásványi anyag komplex, az 50 feletti nők napi speciális igényeihez igazítva. Valamint Yobogu Senior Man 50+ Vitamin széles spektrumú multivitamin és ásványi anyag készítményt azon férfiak számára ajánljuk, akik sokáig szeretnék férfias, aktív életet élni.

Rendezés:

cukormentes gluténmentes laktózmentes GMO-mentes

Az ízületek védelmére magas halkollagén tartalmú szer. Megelőzésre ideális, de javítható vele a sérülés, fajdalom és a gyulladás utáni állapot. Sportoló, fizikai munkát végező, vagy 45 év feletti férfiaknak és nőknek könnyebbé teheti a mozgást.

Raktáron

cukormentes gluténmentes laktózmentes GMO-mentes

Folyékony Vitamin kollagénnel és rendkívül gazdag arányban természetes bioflavonoidokkal, ásványi anyagokka. Kifejezetten segíti az 50 feletti férfiak mentális és fizikai egyensúlyát, agyműködését és az általános jó közérzetét. 

Raktáron

cukormentes gluténmentes laktózmentes GMO-mentes

Folyékony Vitamin kollagénnel az 50 év feletti nők speciális igényi szerint. Rendkívül gazdag arányban természetes bioflavonoidokkal, ásványi anyagokkal a jó közérzet, a szép és rugalmas bőr, az általános mentális és fizikai jóllét érdekében.

Raktáron

Keresés