Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legfontosabb üzemanyag szervezetünk számára: a vitaminok!

Legfontosabb üzemanyag szervezetünk számára: a vitaminok!

A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, igaz csak kis mennyiségben. Mivel a szervezet nem képes az előállítására ezért a vitaminokat tápanyag formájában kell a szervezetünkbe juttatni.

Szerencsés esetekben, ha egészségesen, tudatosan táplálkozunk, akkor az elfogyasztott ételeink is alkalmasak arra, hogy fedezzék szervezetünk vitaminigényét. Igen gyakori azonban az olyan eset, amikor szükség van vitaminpótlásra ahhoz, hogy szervezetünk zavartalanul működjön.

A legfontosabb amit tennünk kell, hogy figyeljük a szervezetünket!

 

MEGAFLEX JOINT COMPLEX - FOLYÉKONY VITAMIN

 

A multivitaminok olyan készítmények, amelyek táplálékkiegészítőként szolgálnak. Tartalmaznak vitaminokat, ásványokat, általában kapszulák vagy porok, folyadékok vagy injektálható készítmények formájában tudjuk megvásárolni. A tudományos kutatások szerint az egészséges embereknél a multivitamin-készítmények nem tudják megakadályozni a rákot vagy a különböző szívbetegségeket, az emberek egy bizonyos csoportjánál azonban előnyben részesítik a multivitamin-kiegészítőket.

Nincsen szabványos definíció a multivitaminokra. Az Amerikai Egyesült Államokban multivitaminnak lehet nevezni azokat a készítményeket, amelyek három vagy több vitamint vagy ásványi anyagot tartalmaznak.

A szervezetünk mindig jelez, ha valamire szüksége van.

A legfontosabb amit tennünk kell, hogy figyeljük a szervezetünket, hiszen a legtökéletesebb műszer, mindig jelez, ha valamire szüksége van. A köröm, a haj, a bőr, a fogíny elváltozásai jelezhetik különböző vitaminok, ásványi anyagok hiányát a szervezetünkben. Ha felmerül valaminek a komoly hiánya, akkor ne késlekedjünk, azonnal forduljunk szakemberhez.

 

Pro Man - folyékony multivitamin komplex férfiaknak

PRO MAN - FOLYÉKONY VITAMIN

Komplex formula, melyben azok a tápanyagok találhatók, amikre egy férfinak szüksége van a mindennapokban. Segíti az energia és a vér áramlását (zöld tea kivonat, vízmentes koffein, ginkgo biloba), szív-és érrendszert (CoQ10), emésztést (B vitaminok, brokkoli), fehérje szintet (aminosavak pl. PABA), hormonháztartást (kalcium), immunrendszert (cink, spirulina, C, E vitaminok), látást (A vitamin, lutein, zeaxantin), memóriát (ginzeng, aloe vera), idegrendszert (B, E vitaminok). A lizin az izmok védelmét, a D vitamin pedig a csontokét szolgálja.

 

Xtreme Sport - folyékony multivitamin komplex sportolóknak

XTREME SPORT - FOLYÉKONY VITAMIN

Széles spektrumú vitamin készítmény, mely erősíti és támogatja a szervezet természetes testi és lelki egyensúlyát. A formula többféle vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, zöld növény koncentrátumot, ginzenget tartalmaz. Minden adagban 1000mg aminosav található, melyek hozzájárulnak az aktív, sportos élethez. Segíti az energia és a vér áramlását, szív-és érrendszert, emésztést, fehérje szintet, hormonháztartást, immunrendszert, látást, memóriát, idegrendszert. Nagyszerű kiegészítője egy egészségesebb, aktívabb, sportosabb életstílusnak.

 

Megaflex Joint Complex - folyékony multivitamin komplex izületi problémákkal küzdőknek

MEGAFLEX JOINT COMPLEX - FOLYÉKONY VITAMIN

Folyékony multivitamin komplex, kimondottan az ízületek védelmére és regenerálására. A dózisonkénti 6000mg szabadalmaztatott összetevő használatával a sérülések, ízületi fájdalmak és gyulladások hatékonyan kezelhetőek, és megelőzhetőek. Magas kollagén tartalma lassítja az öregedési folyamatokat, védi az ízületeket, jelentősen csökkenti a sérülések, gyulladások kialakulását. A benne lévő MSM jelentősen támogatja a kollagén képződését, így védi a bőr és az ízületek egészségét. Gyulladáscsökkentő hatású.

Keresés