Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

hu

Pénznem

Miért jó szoláriumozni?

Miért jó szoláriumozni?

Amennyiben mértékletesek vagyunk a szoláriumnak számos jótékony hatása lehet. Az emberi szervezet működéséhez elengedhetetlen a fény. Az UV fény egyik pozitív hatása, hogy elősegíti a D-vitamin szintézisét, amit a szervezetünk saját maga állít elő fény hatására. A tél végére már nagyon alacsony hazánkban a lakosság D-vitamin szintje. A napsütéses időszak beköszöntével aztán testünk ismét feltöltődhet, ha elegendő időt töltünk a napfényben.

 

A szolárium jótékony hatásai között szerepel, hogy stressz oldó hatású lehet!

 

BARNITÓ KRÉM

 

A fényszegény téli időszakban a szolárium a depresszió kiváltó ellenszere lehet. Nem hanyagolható el a szolárium stressz oldó, hangulatjavító hatása. Sok esemény okozhat stresszt az életünkben. A fogyasztói társadalomban, a felgyorsult életvitellel kapcsolatos mindennapi események, mint például a tömegközlekedés vagy a munkavégzés is okai lehetnek a stressznek. A stressz okai lehetnek azonban az egyén életének nagyobb fordulatai, az egyik helyről a másik helyre költözés, vagy a munkánk vagy állásunk megváltoztatása, de egy komolyabb betegség is. A szolárium serkentheti a hormonrendszerünket és az immunrendszerünket is ezért a téli megfázások megelőzésében is alkalmazható.

 

Hogyan szoláriumozzunk?

 

BARNITÓ KRÉM

 

A bőr barnulása genetikailag meghatározott tényező, ami azt jelenti, hogy meghatározott, hogy milyen ütemben képes barnulni a bőrünk. A genetika azt is meghatározza, hogy milyen mértékben lehet barna a bőrünk, mi a maximális barnaságunk. Ezek a tulajdonságok egyénenként változóak. A legfontosabb amire oda kell figyelnünk, hogy soha se égjünk meg. Akkor ég meg a bőrünk, hogy ha több időt szoláriumozunk, ezért fontos, hogy folyamatosan emeljük a szoláriumozási időt.

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36 96 200 254

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

20.000 Ft  VÁSÁRLÁS FELETT!

Kattints ide a további részletekért!

 

Keresés