„Lefogytam a kollagéntől” – Vásárlónk története

„Lefogytam a kollagéntől” – Vásárlónk története A kollagén a testünk egyik nagyon fontos fehérjéje, ami nagy mennyiségben termelődik és raktározódik a szervezetünkben. Egészen a húszas éveink közepéig. Kedves vásárlónk megírta nekünk fogyásának történetét, amelyhez nem kis köze volt a Yobogu Collagen Matrix folyékony étrend-kiegészítőnknek.

A kollagén a testünk egyik nagyon fontos fehérjéje, ami nagy mennyiségben termelődik és raktározódik a szervezetünkben. Egészen a húszas éveink közepéig. Ettől kezdve ugyanis évente akár 1-1,5%-kal is csökken a kollagén termelődésének mennyisége. Nemcsak a bőrünkre, a szöveteinkre, az izmainkra van jótékony hatással, hanem egyedülálló módon az étvágyat is csökkenti, így hozzájárul a fogyás sikerességéhez és az elért testsúly megtartásához. Annamari, kedves vásárlónk megírta nekünk fogyásának történetét, amelyhez nem kis köze volt a Yobogu Collagen Matrix folyékony étrend-kiegészítőnknek.

„Világ életemben túlsúllyal küzdöttem, amit már kezdtem elfogadni. Mindig sportoltam, de a kisbabám születése után valahogy nem tértem vissza a régi életmódomhoz. Minden megváltozott, és a kilók csak szaporodtak a testemen. Óriási szerencse, hogy a sors összehozott egy régi barátnőmmel, aki szintén szülés után kezdett bele egy igen hatékony életmódváltásba.

 

 


Elmesélte, hogy lassú, kardió jellegű mozgást végez, egy héten háromszor, emellett odafigyel a változatos táplálkozásra is. Elmondta, hogy az étvágya lecsökkent, mert egy olyan folyékony kollagént fogyaszt, ami tökéletesen kiegészíti, támogatja az új életmódját.
Elhatároztam, hogy kipróbálom, hiszen nem volt vesztenivalóm. Megrendeltem a Collagen Matrix italt. A változás nem volt azonnali, de már viszonylag hamar érezni kezdtem, hogy egyszerűen nem vagyok olyan éhes, elmúltak a falási rohamaim. Akkor ettem, amikor az étkezéseknek ideje volt, nem pedig folyamatosan. 
Leginkább este fogyasztom, lefekvés előtt, hiszen éjszaka sokkal hasznosul.  Most lassan elindult a fogyásom, egyelőre mínusz 8 kilónál járok, 10 hete iszom a Collagen Matrixot. Remélem, hogy még sikerül leadnom további 5 kilót. Ez a végső cél. Azonban szinten tartás miatt ezután is szeretném fogyasztani a kollagént, mivel a hajamra és a bőrömre is rendkívüli hatással van.

 

 

A kollagénpeptidek a többi fehérjefajtánál sokkal jobban eltelítenek, így a kollagén képes csökkenteni az étvágyat. Az emésztéséhez több energiára van szükség, mint amennyi felszabadul belőle, így támogatja az egészséges diétát és a fogyókúrát, valamint segít abban, hogy meg tudd őrizni az elért testsúlyod.


Ugye számodra is ismerős, amikor egy nagyobb fogyás után a bőr kissé megereszkedik, a szövetek megnyúlnak? A kollagén – mivel a bőr egyik fontos építőeleme – abban is jó szolgálatot tesz, hogy a bőröd megőrizze rugalmasságát, ne ereszkedhessen meg. Segít a narancsbőr és a striák elleni küzdelemben is, hiszen ha a szervezetedben megfelelő a kollagén szintje, a bőr nem tud megrepedni.

Vedd a kezedbe az irányítást, és kezeld tudatosan a saját tested, az egészséged! Töltsd fel a szervezeted kollagénnel, hogy megőrizd bőröd rugalmasságát, hajad és körmeid egészségét, támogasd az életmódváltásod. Fogyaszd a Collagen Matrix folyékony étrend-kiegészítőt!


Kattints, és rendeld meg most! Próbáld ki a Beauty24 csomagunkat, amely a Collagen Matrix mellett Hyaluronic Acid Matrixot is tartalmaz. A hialuronsav a gyönyörű, sima, selymes bőr záloga. Remekül kiegészíti a kollagén egyedülálló pozitív hatását. 

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36-70-392-3773

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

bankkártyás fizetés esetén!  

Kattints ide a további részletekért!

 

 

Keresés