Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kollagén a fiatal bőr titka

Kollagén a fiatal bőr titka

A κόλλα vagyis kólla görög szóból, amely nem jelent mást, mint ragasztó; ered a kollegén szavunk. A kollagén tulajdonképpen nem más, mint az állatvilág egy leginkább elterjedt fehérjéje. A kollagén a sejtek közötti térben, a csontok rugalmasságában és a porcszövet felépítésében játszik nagyon fontos szerepet.

COLLAGEN LUXE 10000 MG - FOLYÉKONY VITAMIN

A mozgásszervrendszer szerveinek megfelelő működésében a kollagén szintén nagyon fontos szerepet tölt be aminek köszönhetően nagymértékben csökkenthetik a mozgásszervi panaszokat az orvosi kollagén terápiák. A végtagjaink számára az ízületeink biztosítják a hajlító-feszítő, közelítő-távolító és a forgó mozgásokat. Az izületi por az ízületben az egymás felé néző csontvégek felületét egy sima felületű, elasztikus, rugalmas izületi porc fedi amelynek köszönhetően biztosított a súrlódásmentes elmozdulás. A porcok hatvanhét százalékát alkotja a kollagén, ennek köszönhető, hogy az egészséges porcok betöltik óvó, csillapító funkcióikat. Az ízületi szallagok és az ízületi tok stabilitásáház és flexibilitásához és ellenálló képességéhez a kollagén nagy mértékben hozzájárul. Igen nagy mértékben rombolja az életminőségünket, hátráltatja a mindennapi tevékenységünket, hogy ha mozgásszervrendszer szervei nem megfelelően működnek és így a mozgással összefüggően fájdalmakat érzünk.

COLLAGEN LUXE 10000 MG - FOLYÉKONY VITAMIN

A kollagén ezen túlmenően a szépségiparban is nagyon ismert. A bőrfeszesítés terén, a bőr fiatalabbá varázslásávan van igen fontos szerepe! A különböző eljárások keretében belül arra törekednek a szépségiparban, hogy beindítsák a kollagén újratermelődését.

 

Collagen Luxe 10000 mg - folyékony halkollagén komplex

COLLAGEN LUXE 10000 MG - FOLYÉKONY VITAMIN

A Yobogu Collagen Luxe 10000 mg a legjobb minőségű halkollagén, ami lassítja az öregedési folyamatokat, újra puhává és feszessé varázsolja a bőrt, láthatóan csökkenti a ráncokat. Az aktív kollagén fehérjék hosszútávon történő fogyasztása csökkenti a “narancsbőrt.” A speciális technológiájának köszönhetően a Yobogu kollekció prémium Collagen Luxe ital minden adagja 10000 mg hidrolizált halkollagént tartalmaz. A benne lévő vitaminok (C, B5, B6, B7, B12) és hialuronsav teljessé teszik a kollagén kezelést, és még a napi vitaminbevitelt is biztosítják.

Finom gyümölcsös íz, GMO-mentes, búzamentes, gluténmentes, szójamentes, tojásmentes, diómentes, laktózmentes, 100% természetes színezőanyagokkal és ízesítőkkel.

Keresés