Valóban hatásos a kollagén a cellulitisz ellen?

Valóban hatásos a kollagén a cellulitisz ellen?

A narancsbőr nagyon sok hölgy életét keseríti meg, akiknek leghőbb vágya, hogy valahogy eltüntessék a zavaró kis gödröcskéket a combjukról és a fenekükről. Ezért aztán előszeretettel pötyögik be a keresőbe a “cellulitisz” és a “kollagén” szavakat, hiszen valahol azt hallották, hogy e kettő szorosan kötődik egymáshoz… holott a valóság ettől nagyon távol áll.

Tisztázzuk végre: cellulit vagy cellulitisz?

 

A fent említett kifejezésekre biztosan te is rengeteg hasonló találatba futsz majd bele, mint például “Így tüntesd el a cellulitiszt!”, vagy “Tuti tippek cellulitisz ellen”, esetleg “Élvezd a sima, cellulitiszmentes bőrt!” A cikket megnyitva pedig a narancsbőr leküzdésével kapcsolatos tanácsokat kapsz. Mi ezzel a gond? Nos az, hogy az író sajnos téves szakkifejezést használ.

 

A CELLULITISZ ugyanis nem más, mint a bőr bakteriális eredetű, gyulladásos betegsége. Általában rovarcsípés, elfertőződött seb vagy műtéti bemetszés területén alakul ki, innen pedig gyorsan továbbterjed a bőr alsóbb rétegeibe. A kezelése mindenképp orvosi felügyeletet igényel, ugyanis a legtöbb esetben antibiotikumkúrát kell alkalmazni. Tehát a címben feltett kérdésre a válasz egy határozott nem; a kollagén ugyanis nem gyógyítja a cellulitiszt.

 

A CELLULIT viszont az a jelenség, amikor a bőr alatt a zsír felgyülemlik, a közöttük lévő rostok pedig a mélyebb rétegek felé húzzák a bőrt, ennek köszönhetően jelennek meg a kis gödröcskék, melyeket a köznyelv narancsbőrként emleget. Orvosi neve pedig helyesen cellulit. 

 

Kollagénnel a feszes, sima bőrért

 

A narancsbőr kialakulásának legfőbb oka a helytelen, mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás, melynek következtében többek között a combokon és a fenéken megjelenik a zsírfelesleg. Mindezt csak fokozza, ha a szervezetedben túl kevés a kollagén, ugyanis ez az anyag nagyban felel a kötőszövetek rugalmasságáért és a bőr simaságáért.

 

A kollagén szintje a kor előrehaladtával fokozatosan csökken, ezáltal a bőr is veszít a feszességéből, aminek köszönhetően könnyebben kitüremkednek a felhalmozódott zsírsejtek. A kollagént azonban szerencsére külső forrásból is lehet pótolni, melyre tökéletes a Collagen Luxe, amely adagonként 10.000 mg tiszta, hidrolizált halkollagént tartalmaz. 

 

A halkollagén az összes típus közül a leghatékonyabb, hiszen a peptidek szerkezete némileg eltér a többi kollagénfajtától. A hidrolízises eljárás során pedig a molekulákat kisebb alkotóelemekre bontják, ezáltal sokkal könnyebben szívódnak fel.

 

 

 

 

 

Búcsúzz el a cellulittől!

 

A rendszeres kollagénfogyasztás által a bőröd szinte új életre kel: a ráncaid feltöltődnek, a striák elhalványulnak, a kötőszöveteid pedig sokkal erősebbek lesznek, ami kulcsfontosságú a narancsbőr eltüntetése szempontjából. 

 

Persze a zsírfeleslegről sem szabad megfeledkezned: az egészséges táplálkozás mellett fordíts elegendő figyelmet a rendszeres sportolásra. Edzéseid hatékonyságát azonban növelheted zsírbontó testápolóinkkal, melyek anticellulit hatóanyagot is tartalmaznak. Serkentik a vérkeringést, regenerálják a bőrszövetet, és segítenek eltüntetni a felgyülemlett zsírfelesleget. 

 

Ha tehát belülről kollagénnel, kívülről narancsbőr elleni krémekkel segítesz a bőrödnek, mellette viszont nem feledkezel meg a helyes étkezésről és mozgásról sem, akkor a cellulitnak esélye sem marad ellened! 

Ha pedig tetőtől talpig, kívül és belül is szeretnél csúcsformába lendülni, akkor ismerd meg egyéb termékeinket is

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36-70-392-3773

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

bankkártyás fizetés esetén!  

Kattints ide a további részletekért!

 

 

Keresés