Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2022. 04. 13. 12:11:23
Stricorrect 2in1 alakformáló testvaj – emeld testápolásodat az alakformálás szintjére!

Bőrünkön egész életünk kirajzolódik – olyan, akár egy térkép, melyen minden fontos esemény nyomot hagy. Ints búcsút az mesterségesen csípős alakformáló krémeknek és a striáknak – válaszd az igazi, vegán alakformálást!

2022. 04. 12. 11:07:42
„Lefogytam a kollagéntől” – Vásárlónk története A kollagén a testünk egyik nagyon fontos fehérjéje, ami nagy mennyiségben termelődik és raktározódik a szervezetünkben. Egészen a húszas éveink közepéig. Kedves vásárlónk megírta nekünk fogyásának történetét, amelyhez nem kis köze volt a Yobogu Collagen Matrix folyékony étrend-kiegészítőnknek.
2022. 04. 12. 10:29:30
Tegyél tudatosan magadért! - A kollagén jótékony hatásai

Sokat hallani arról, hogy bizonyos kor fölött szedjünk kollagént, mert a szervezetünk egyre kevesebbet termel ebből az értékes anyagból. De mi pontosan a kollagén szerepe? Mit csinál a testünkkel, mi köze a fogyáshoz és mit okoz a hiánya?

2021. 08. 16. 09:19:10
Alakformáló testvajak a rugalmas és feszes bőrért! Bőrünkön minden változás nyomot hagy, legyen szó akár testsúlyingadozásról, vagy várandósságról. 
2020. 10. 30. 17:00:00
Mi az oka, hogy ennyire népszerű a hialuronsav?

Mára már mindannyian megtanultuk, hogy a hialuronsav egy, a bőrünkben megtalálható, természetesen hidratáló elem, ami hasonlóan fontos, mint a kollagén.

2020. 10. 19. 21:01:04
Miért hasznosak a multivitamin komplex készítmények?

Napjainkban alig akad olyan ember a Földön, akit élete során ne érintene a vitaminhiány. Ma már nehéz kizárólag táplálékokból bevinni a szükséges vitaminokat, ezért egyre népszerűbbek a különféle komplex multivitaminok. Ezekkel a készítményekkel akár napi 1 tabletta által is letudhatjuk a vitamin- és ásványianyag-pótlást - a változás pedig észrevehető lesz majd. 

2020. 10. 19. 20:50:25
A fogyókúrás teák tényleg segítenek a súlyvesztésben?

Bár manapság egyre inkább hódít a “fogadd el a testedet” szemlélet, azonban még mindig sokan elégedetlenek az alakjukkal, és karcsú, izmos testről álmodoznak. A végeredmény érdekében pedig különféle módszereket, például fogyókúrás teákat vetnek be, melyektől gyors és hatékony változást remélnek. De mit nyújtanak valójában ezek a készítmények? 

2020. 10. 03. 09:00:00
A kollagén 6 pozitív hatása a szervezetre

 

 

Bizonyára te sem tudnád megszámolni, hogy eddigi életed során hányszor hallottad már,hogy a vitaminok és ásványi anyagok milyen fontosak az egészség megőrzéséhez. Ha pedig ennél kicsit mélyrehatóbban is beleástad már magad a témába, akkor valószínűleg a kollagén pozitív hatásai sem ismeretlenek a számodra. 

2020. 09. 07. 23:25:58
Ránctalanítás és arcápolás - tényleg csak női hóbort? Amikor a szépségápolás a téma, elsősorban mindenki a nőkre gondol, különösen, ha például a ránctalanításról vagy az arcápolásról van szó. Pedig ma már meglehetősen elavult és maradi felfogás az, hogy csak a nők törődhetnek a szépségükkel, és az a férfi, aki igényes, ad a külsejére, netalántán rendszeresen ápolja a bőrét, az túlságosan hiú lenne. Hisz a férfiaknak mégis miért ne lenne meg minden joguk ahhoz, hogy külsőleg is kihozzák magukból a maximumot?
2020. 09. 07. 23:00:55
Zöld teával a méregtelenítésért

Napjainkban, amikor szinte mindenki úgy oldja meg az étkezést, hogy rohanás közben gyorsan bekap pár falatot, egyre kevesebben vannak azok, akik minden egyes nap egészségesen és változatosan tudnak táplálkozni. Emiatt egyre népszerűbbek a különféle tisztítókúrák, melyek során a szervezet megszabadul a felhalmozódott méreganyagoktól. Bár erre többféle módszer is létezik, közülük a teával való méregtelenítés az egyik leghatékonyabb. 

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36-70-392-3773

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

bankkártyás fizetés esetén!  

Kattints ide a további részletekért!

 

 

Keresés