Melyik a legjobb vitamin hajra? Milyen megoldások léteznek hajhullás és vékonyszálú haj esetén?

Melyik a legjobb vitamin hajra? Milyen megoldások léteznek hajhullás és vékonyszálú haj esetén?

Mindenki szeretne fényes, dús, egészséges hajat, sokan viszont leragadnak ott, hogy csak álmodoznak róla. A hajnak azonban komplex külső-belső ápolás szükséges ahhoz, hogy teljes pompájában ragyoghasson. A megfelelő vitaminok hajra gyakorolt hatásai segíthetnek a hajhullás leküzdésében, és a vékonyszálú hajat is dúsíthatják. Persze emellett fontos figyelmet fordítani a tudatos hajápolásra is. 

Milyen külső okok vezethetnek hajhulláshoz?

A mindennapok során a hajszálaid rengeteg olyan káros hatásnak vannak kitéve, melyek roncsolják a szerkezetüket. Amikor fejfedő nélkül sétálgatsz a nyári forróságban, az UV-sugarak a bőröd mellett a hajadat sem kímélik. A gyakori festés (különösen a szőkítés), illetve a vasalás, göndörítés, forró levegővel történő szárítás mind-mind felelős lehet a hajhullásért.

Nem beszélve a hajhabról, lakkról, zseléről és egyéb olyan formázó készítményekről, melyeket akár nap mint nap a hajadra kensz. Különösen a vékonyszálú hajjal rendelkezők alkalmazzák előszeretettel, hiszen dúsabb kinézetű frizurákat lehet velük kreálni. A hosszú távú használatukat azonban a hajszálak megsínylik, és hamarabb kihullhatnak.

Ezért lehetőség szerint minimalizáld ezeket a káros külső hatásokat, hogy a hajadnak minél kevesebbet kelljen feleslegesen szenvednie. A festés és formázás ma már megoldható hajkímélő, természetes alternatívákkal is.

Vitamin hajra a hajhullás csökkentése és a vékonyszálú haj erősítése érdekében

A hajhullás legfőbb oka általában a vitaminhiányban keresendő. Ha a hajhagymák nem kapják meg a számukra szükséges tápanyagokat, akkor a hajszálak elvékonyodnak, elgyengülnek, a végük töredezik, és könnyebben kihullanak. A probléma megszüntetéséhez tehát fel kell töltened a szervezetedet vitaminokkal. 

A Biotin Hair Support Formula egy étrend-kiegészítő vitamin hajra, bőrre és körömre. A benne található biotin javítja a szervezetben lévő keratin szerkezetét. Hogy ez miért fontos? Azért, mert a keratin többek között a hajad egyik legfontosabb alkotóeleme, ezért ha támogatod egy kis plusz biotinnal, akkor hajad fényesebb és dúsabb lesz. Emellett a növekedést is serkenti, plusz a körmödre, bőrödre is jótékony hatással van. 

A biotin tehát az egyik legjobb vitamin hajra, viszont mivel a szervezet csak rövid ideig képes tárolni, ezért könnyen hiány alakulhat ki belőle. A megfelelő pótlással azonban sokat tehetsz hajad egészségéért. 

A haj másik “csodaszere” pedig nem más, mint a kollagén, amely nem csak megakadályozhatja a hajhullást, hanem erősíti a vékonyszálú hajat, és még az őszülést is képes késleltetni. Rendszeres fogyasztásával belülről táplálhatod a hajhagymákat, és elláthatod fejbőrödet hasznos tápanyagokkal. Folyékony vitaminjaink hidrolizált halkollagén-tartalmuknak köszönhetően segítenek abban, hogy te is elérhesd a vágyott egészséges, életerős hajkoronát.

Ügyelj a tudatos hajápolásra! 

Hiába “tuningolod” hajadat belülről vitaminokkal, ha közben nem fordítasz elég figyelmet az ápolására. A vékonyszálú haj különösen hajlamos a károsodásra, ezért még nagyobb odafigyelést igényel.

Kerüld a túl gyakori hajmosást, és lehetőleg ne forró vízzel öblítsd a hajadat. Fésülésnél is bánj gyengéden a hajszálakkal, és ne rögzítsd a frizurádat szoros gumikkal vagy hajcsatokkal, mert ez is előidézhet hajhullást.

A vitaminok mellett pedig nézz körül egyéb termékeink között is, és szépülj velünk természetesen!

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36-70-392-3773

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

bankkártyás fizetés esetén!  

Kattints ide a további részletekért!

 

 

Keresés