Ön itt jár: > Kezdőlap >

hialuronsav

hialuronsav

2022. 04. 12. 11:07:42
A kollagén a testünk egyik nagyon fontos fehérjéje, ami nagy mennyiségben termelődik és raktározódik a szervezetünkben. Egészen a húszas éveink közepéig. Kedves vásárlónk megírta nekünk fogyásának történetét, amelyhez nem kis köze volt a Yobogu Collagen Matrix folyékony étrend-kiegészítőnknek.
2022. 04. 12. 10:29:30

Sokat hallani arról, hogy bizonyos kor fölött szedjünk kollagént, mert a szervezetünk egyre kevesebbet termel ebből az értékes anyagból. De mi pontosan a kollagén szerepe? Mit csinál a testünkkel, mi köze a fogyáshoz és mit okoz a hiánya?

2020. 10. 30. 17:00:00

Mára már mindannyian megtanultuk, hogy a hialuronsav egy, a bőrünkben megtalálható, természetesen hidratáló elem, ami hasonlóan fontos, mint a kollagén.

2020. 06. 22. 09:19:55

Ha olykor te is irigykedő pillantással figyeled a színészek, modellek és hírességek mindig makulátlan, egészségesen ragyogó bőrét, akkor talán már te is ábrándoztál arról, milyen jó lenne átesni egy komplett bőrmegújításon, hogy egyszerre leszámolhass minden bőrproblémáddal. Két fontos dolgot jegyezz meg: nem minden az, aminek látszik, a kívánságod teljesítése pedig korántsem lehetetlen.

2020. 05. 05. 19:40:43
Néhány szó az öregedésről, és arról, hogy a testednek miért van szüksége kollagénre. Ha tested öregedését nem is tudod megakadályozni, de megfelelő életmóddal lassíthatsz rajta. Fontos kihangsúlyozni, hogy közel sem mindegy, milyen öregedésről van szó. Igen, jól olvastad, többféle típusa létezik. Ami elől senki sem menekülhet, az a kronológiai, vagyis életkor szerinti öregedés. Jó hír, hogy ez egy hosszadalmas folyamat, a változás általában 50 éves kor körül válik látványossá, de ennél korábban az öregedés jelei még nem annyira szembetűnőek.
2019. 11. 26. 12:55:07
Ma már ismert tény, hogy a kollagén rendszeres fogyasztása nagyban hozzájárul a bőr hidratáltsághoz, segít a rugalmasság megőrzésében és a ráncok halványításában. De a marha, vagy a halkollagén hatékonyabb? 
2019. 08. 26. 21:56:52

A κόλλα vagyis kólla görög szóból, amely nem jelent mást, mint ragasztó; ered a kollagén szavunk. A kollagén tulajdonképpen nem más, mint az állatvilág egy leginkább elterjedt fehérjéje. A kollagén a sejtek közötti térben, a csontok rugalmasságában és a porcszövet felépítésében játszik nagyon fontos szerepet.

2019. 08. 23. 15:25:35
A pattanás vagy akne a közhiedelem szerint a serdülőkorban élők bőrpanasza, mint annyi sok más témában a közhiedelem ebben a kérdésben is téved. A pattanás nagyon sokakat érintő bőrbántalom. Akkor jön létre, amikor a valamilyen okból eltömődik a faggyúmirigyek kivezető nyílása és ez be is gyullad. Ennek a hátterében számos dolog állhat, kamaszkorban a lányoknál és a fiúknál is lejátszódó testi változások hatására megnő a mirigyek aktivitása, megnövekedik a faggyútermelés, olyan folyamatok játszódnak le a szervezetben amely megnöveli a pattanások képződését. Az okok azonban mások is lehetnek.

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Termékeinket telefonon keresztül is megrendelheted.
Hívd ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink
készségesen állnak rendelkezésedre!

+36-70-392-3773

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

bankkártyás fizetés esetén!  

Kattints ide a további részletekért!

 

 

Keresés