Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BCAA - Branched Chain Amino Acids – kapszulás vitamin - 60 db

Ár:
8.990 Ft

Az izmok építéséhez nélkülözhetetlen aminosavcsoport amely egyszerre épít, feltölt és regenerál. Sportolók, testépítők számára kifejlesztett prémium táplálékkiegészítő leucin, izoleucin és valin. Ezzel többre vagy képes, jobban fogod bírni!

Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Xtreme Sport  - folyékony vitamin - 500 ml Xtreme Sport - folyékony vitamin - 500 ml
14.990 Ft
Megaflex Joint Complex - Folyékony vitamin - 500 ml Megaflex Joint Complex - Folyékony vitamin - 500 ml
14.990 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

Egy építkezéshez megfelelő minőségű építőanyagokra van szükség. Az izmok építéséhez egyértelműen a BCAA (Branched-Chain Amino Acids – elágazó láncú aminosavak) aminosavcsoport adja a legjobb alapanyagokat, szerepe azonban messze nem csak erre korlátozódik. A Yobogu BCAA készítménye prémium minőségű alapanyagok felhasználásával, 450 mg-os formulában, 60 kapszulás kiszereléssel teszi elérhetővé e figyelemre méltó szerves anyag valamennyi előnyös tulajdonságát.

A BCAA egy esszenciális aminosavcsoport, amelynek tagjait a szervezet nem képes saját maga előállítani, így azokat táplálék formájában kell bevinni. Fokozott fizikai aktivitás következtében azonban az aminosavak iránti szükséglet nagymértékben megnő, amit csak speciális étrendkiegészítő készítmények fogyasztásával lehet gyorsan kielégíteni.

A BCAA csoportba három aminosav, a leucin, az izoleucin és a valin tartozik. E három teszi ki az izomzatot alkotó aminosavak közel 35%-át. Fizikai stressz hatására a szabadon felhasználható BCAA szint gyorsan lecsökken. Ha ezt nem pótoljuk kellő gyorsasággal, a szervezet a szükséges mennyiséget a már meglévő izomzatból bontja le (katabolizmus). A BCAA rendszeres szedésével ez a folyamat megakadályozható.

A BCAA a felsoroltak mellett javítja az izmok anyagcseréjét és energiaellátását, jelentősen felgyorsítja a fejlődést és a hosszan tartó aktivitás utáni regenerációt, valamint segít leküzdeni a kimerültséget, csökkenteni a fáradtságérzetet.

Összetevők

Kiszerelés Fekete műanyag PET flakon, záró kupakkal - 60 db
Szavatossági idő A csomagoláson jelzett időpontig
Összetevők Elágazó szénláncú aminosavak, magnézium sztearát, titán-dioxid.
Információ Tartalmazhat mogyoró, tej, kagyló, hal és szója származékokat.
Tárolás Nedvességtől védve, szobahőmérsékleten, gyerekek elől elzárva tartandó!

Megjegyzés

Gyermekektől elzárva tartsuk! A napi javasolt adagot ne lépje túl! Az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Bármilyen komolyabb orvosi diagnózis, terhesség, szoptatás esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Hagyja abba a készítmény használatát, amennyiben bármilyen kedvezőtlen hatás lépne fel.

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Yobogu Global Ltd. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével.A Yobogu termékeiben megtalálható összetevők az ISO-GMP normáinak megfelelően készülnek, ami az EU-ban elfogadott, illetve a legkiválóbb gyártóktól származnak, melyek COA teszttel érkeznek hozzájuk. A Yobogu termékek gyártási technológiáját elismerte az (EG) 852/2004 „Good Hygenie Praxis” 4. cikkelye is. A gyártás során alkalmazzák a HACCP analízis és kritikus ellenőrzési pont felügyeleti programot, továbbá igen nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelemre.  E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Yobogu termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.Használat előtt felrázandó. A napi javasolt adagot ne lépje túl! Az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Bármilyen komolyabb orvosi diagnózis, terhesség, szoptatás esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Hagyja abba a készítmény használatát, amennyiben bármilyen kedvezőtlen hatás lépne fel.

Hasonló termékek

Keresés